Aan de slag met Visual eCommerce

Hoe past Visual eCommerce binnen jouw eCommerce strategie?
Inrichting voor elk scenario

Integreer onze configurator in jouw website of shop.

Er zijn tal van gebruiksscenario’s die van toepassing zijn op de implementatie van Visual eCommerce. Een geweldige productervaring staat hierbij centraal, waarbij de productconfigurator de meest opvallende rol speelt. 

Visual eCommerce een modulair platform dat is gebouwd op basis van een headless microservices-architectuur. Juist daarom biedt het platform de mogelijkheid om bijvoorbeeld alleen de productconfigurator toe te voegen, zelfs aan een bestaande website of eCommerce-applicatie.

De onderstaande gebruiksscenario’s zijn gericht op de mogelijkheden om de productconfigurator toe te voegen aan jouw bestaande eCommerce-strategie.

Standalone integratie

2D en 3D configurator

Bereid je eCommerce strategie uit met de productconfigurator. Voeg hem toe aan je bestaande site of webshop. Laat je klanten offertes aanvragen of direct orders plaatsen. 

Modulair platform

Enterprise Visual eCommerce

Ga een strategiesessie aan met de business consultants van Proud Nerds en bepaal samen de gewenste inrichting en fasering. Bijvoorbeeld:

Het modulaire landschap maakt case specifieke inrichting mogelijk. Van alleen de product configurator met offerte aanvraag (CPQ) tot het volledige platform.
Let's talk

Aan de slag met Visual eCommerce?

Wij zijn benieuwd naar jouw ambities! We leggen je met plezier uit wat Visual eCommerce voor jouw kan betekenen binnen jouw eCommerce strategie.