Proud-Nerds-logo-CMYK-zwart

Wat maakt het enterprise?

Why-3_comp

Het platform is gerealiseerd met “Enterprise” in gedachte. 
Enterprise Visual eCommerce is niet alleen een webshop, een product configurator of applicatie voor het maken van strakke gebruikersvriendelijke websites. De term Enterprise zegt al genoeg; het is een platform gemaakt voor bedrijven die veel stappen verder willen gaan.

De onderliggende architectuur maakt het mogelijk om het platform via de centrale API te koppelen aan de gewenste applicaties. Creëer met ons de eCommerce applicatie welke perfect aansluit op jullie benodigde business cases. Of dit nu gaat om een B2C of B2B of afgeleide benadering. Stap in de wereld van headless Composable Commerce

Uiteraard is het ook mogelijk om een deel van het platform in gebruik te nemen. 

Niet alleen CPQ maar ook CPO

Van presentatie tot productie en logistiek

Waar andere webapplicaties “Configure, Price, Quote” hebben gaat Enterprise Visual eCommerce een stap verder. 

ERP & CRM koppeling

Breng data vanuit een ERP of CRM in de applicaties. En lever de eCommerce data zoals klantgegevens, offertes en orders weer af.

Exporteren productiedata

De order- en configuratie data kan zo ingesteld worden dat het productieproces er direct mee verder kan.

Statistieken, BI en Data warehouse

Ontsluit de data eenvoudig naar externe applicaties voor data-analyse.

Fulfilment integratie

Optimaliseer de logistiek door fulfilment partners te bieden met klant-en-klare order data.

Ga voor de 100/100 score

High performance door headless

Laat jouw klanten de producten ervaren in de razendsnelle applicatie welke als Progressive Web App is ontwikkeld. De PWA heeft een eigen front-end zonder overtollige code van niet gebruikte functies, zoals bij traditionele webapplicaties als Woocommerce, Magento en Shopify het geval is.

Door de realisatie in moderne programmeertalen hebben gebruikers de ervaring zoals deze anno nu hoort te zijn. Snel, efficient en gebruikersvriendelijk. Denk hierbij aan pagina’s die in delen laden en gebruikersinteractie door duidelijke notificaties

Native App ervaring

De PWA applicatie heeft een Native Mobiele App ervaring, zonder de uitdagingen van kostbaar onderhoud.

API based​

Koppel eenvoudig met CRM, ERP, Data warehouse, PIM en productie software.

Ook zonder ERP of CRM maximale beheersmogelijkheden

Webshop en order beheer via Magento

Enterprise Visual eCommerce heeft Magento 2 als fundering voor de webshop functionaliteiten. Door de uitgebreide orderbeheer module kan zelfs een belangrijk deel van een CRM of ERP overgenomen worden.

Een greep uit de standaard beschikbare functionaliteiten: Klantbeheer, orderbeheer, product catalogus beheer, verzendmethoden en kosten, kortingscodes en regels, data exports en meer.

Uiteraard bevat de webshop alles wat nodig is voor een goede webshop ervaring en verhoging van conversie. Social login via Facebook of Google, Product pagina’s en geoptimaliseerde checkout.

Vertrouwd, bewezen en gewoon erg goed

Content beheer en SEO via WordPress

WordPress is de motor van de website content en SEO optimalisatie. Laat content editors en designers los met behoud van brand-specific richtlijnen. De editorial widgets maken het mogelijk om snel en efficient prachtig gestijlde pagina’s te maken met sliders, collages, banners en calls-to-action. En uiteraard prachtige visueel weergegeven.

Klaar voor de toekomst van het web

Native mobiele app ervaring vanuit elke Browser

De “voorkant” van ons platform is gerealiseerd als PWA. De ervaring op mobiel is geoptimaliseerd op wat gebruikers gewend zijn. Swipen, sliden, zoomen en maximaal gebruik van schermruimte. Door de PWA performance optimalisaties is het razendsnel. Gebruikers kunnen eenvoudig de applicatie toevoegen met aan het homescreen. Gewoon, tussen alle apps. 

logo-react-svgrepo-com
pwa-icon
next-js-logo
Tools voor marketing managers

Marketing (Automation)

Het optimaliseren van transactionele eCommerce email communicatie is essentieel in de interactie met klanten. Alle transactionele email communicatie zoals klant registraties, bestellingen en verzendnotificaties zijn gekoppeld aan Sendgrid. Design emails tot in perfectie en communiceer de juiste boodschap. Houdt daarnaast bij of emails bezorgd en gelezen zijn

Automatiseer marketing opvolging via leading Marketing Automation applicaties als Active Campaign. Door de data koppeling met Active Campaign weet je precies wat klanten gaan bestellen. Communiceer voorafgaand aan het bestelproces of volg op met in te stellen acties.

Vertrouwd en veilig

Payment Gateways

Koppel de betaalprovider van je voorkeur. Standaard koppelen wij met:

Enterprise nog een stap te ver?

Integreer de 3D product configurator

Heeft jouw organisatie al een website of eCommerce applicatie? Of gaan de enterprise features nog een stap te ver?

Dan is het alsnog mogelijk om uit te breiden met de visual experience product configurator.

De configurator draait ook als standalone webapplicatie met bijvoorbeeld CPQ offerte aanvraag functionaliteit.
Een stap verder gaan ook. Een gemaakte configuratie kan direct op de winkelwagen API van jouw eCommerce oplossing afgeleverd worden.
Zo kun je al aan de slag met Visual eCommerce zonder dat vervanging van de bestaande applicaties direct nodig is.

Let's talk

Aan de slag met Visual eCommerce?

Wij zijn benieuwd naar jouw ambities! We leggen je met plezier uit wat Enterpise Visual eCommerce voor jouw kan betekenen.